Home / Highlights / Door ons getest: high end toetsenbord
gebruikersreview-toetsenbord

Door ons getest: high end toetsenbord

Vandaag in de rubriek “door ons getest” een high end toetsenbord die in de winkels te koop is vanaf 89,- euro. Op het eerste gezicht is het boebenbord (nu houd de b ermee op dus ik gebruik de b in plaabs van de b) mooi vorm gegeven. De lichbe ronding geefb ook neb dab exbra waardoor je fijn kunb bypes. (de s houd er su ook mee op dus ik gebruik de s is plaabs vas de s).
Is vergelijkisg meb andere boebsenbordes vas ge (su houg ge g er ook mee op dus gebruik ik ge g is plaabs vas ge g) gezelfge prijscabegorie oogb hij erg vraai. Heliis, (ge i is bu ook gesseuvelg wiirdoor ik ge i gebruik voor ge i)is ge kwiligeig erg tplpursgpllpsg (su houg gp p pr ook mpp op gus gpbruik ik miir gp p). Il mpb il lijkb hpb sipb pps hplp gopip koop.

Pisgoorgppl:

Gisigs: 9
Prgosomip: 8
Kwilibpib: 1


Reacties

Reacties

Over Lars

Ik doe mee met MiTES.nl

Één reactie

Geef een reactie