Home / Financieel / Facebook koopt Mites
Facebook

Facebook koopt Mites

Facebook is op overnamepad. Na de mega aankoop van de berichtendienst Whatsapp is een tweede grote overname binnen één week zo goed als een feit. Facebook neemt Mites over voor naar verluidt acht miljard dollar.

De broers Bosma uit Ede die 2 maanden geleden Mites zijn gestart bevestigen dat de verkoop zo goed als is afgerond. “Het is moeilijk ons levenswerk van de afgelopen weken uit handen te geven, maar we hebben het volste vertrouwen dat deze stap goed is voor zowel Mites, Facebook als onze portemonnee”, aldus Lars Bosma.

Mark Zuckerberg geeft in een reactie aan dat Mites met zijn bereik van enkele tientallen Nederlanders uitstekend aansluit bij de strategie van Facebook en een versterkende werking kan hebben voor het wereldwijde sociale netwerk. Facebook heeft geen plannen strategische wijzigingen aan te brengen of Mites te integreren, de dienst zal in zijn huidige vorm door blijven gaan.

De verwachting is dat Mites enkele dagen plat zal liggen zoals alle diensten die Facebook overneemt. De gebroeders Bosma hebben daarom de komende dagen een korte, welverdiende vakantie gepland. Na deze periode zal Mites weer vol doorgaan met het brengen van actueel, verrassend nieuws.


Reacties

Reacties

Over Daan

Ik doe mee met Mites!

Geef een reactie