Home / Highlights / PSV doet jubileumjaar over
PSV jubileum

PSV doet jubileumjaar over

PSV zal in 2014 het 100-jarig jubileum nogmaals vieren. Besloten is om de officiële startdatum van de Philips Sport Vereniging met terugwerkende kracht 1 jaar te verplaatsen naar 31 augustus 2014. Reden is het teleurstellende jaar op vrijwel alle vlakken.

“Doelstelling was dat het 100-jarig jubileumjaar een leuk jaar moest worden met sportieve successen. Helaas moeten we vaststellen dat we vrijwel geen hoogtepunten hebben gehad. Het enige hoogtepunt is de onlangs bekend geworden interesse vanuit Turkije voor Toivonen. Voor de rest was het miserabel”, aldus Marcel Brands.

Om deze reden heeft de directie gevraagd de officiële startdatum 1 jaar later in de boeken vast te leggen. zodat het jubileumjaar opnieuw kan worden gevierd. Er zal opnieuw een jubileumwedstrijd met festiviteiten worden gepland. VV Klundert is als eerste klasse zaterdag amateurclub uitgenodigd voor deze wedstrijd. Brands: “SC Cambuur bleek een te lastige horde. Wij willen ons jeugdige, talentvolle team de kans geven te groeien en hopen op deze manier een succesvolle avond te garanderen”.

PSV brengt ook opnieuw het jubileumboek uit waarin de geschiedenis en de helden van PSV worden belicht. Helaas komt de uitgave waarschijnlijk net te vroeg om het seizoen 2013/2014 hierin op te nemen. Enige wijzigingen ten opzichte van de eerste uitgave zijn de oprichtingsdatum en het feit dat Philip Cocu niet meer in de eregalerij is opgenomen. Toch verwacht Brands een gretige aftrek onder de PSV supporters.


Reacties

Reacties

Over Daan

Ik doe mee met Mites!

Geef een reactie