Home / Highlights / Kwetsuur Arjen Robben mogelijk besmettelijk
Arjen_Robben

Kwetsuur Arjen Robben mogelijk besmettelijk

Arjen Robben doet vanavond niet mee aan de interlandwedstrijd tegen Frankrijk. De sportartsen hebben geconstateerd dat Robben ergens een kwetsuur heeft, helaas weten de medici alleen niet waar. De aanvaller vertrekt vandaag weer naar Duitsland vanwege mogelijk besmettingsgevaar.

“Arjen heeft iets, we kunnen er alleen niet de vinger opleggen. We zien wel dat hij ergens pijn heeft. We nemen daarom geen enkel risico, ook omdat we bang zijn dat het besmettelijk is. Er zijn de afgelopen dagen te veel mensen ziek geworden”, aldus sportarts Edwin Goedhart.

Van Persie, Vorm en van der Vaart zijn inderdaad al afgehaakt vanwege darmklachten en griep. Goedhart houdt er rekening mee dat ze zijn aangestoken door de onbekende blessure van Robben. “Het begint er steeds meer op te lijken dat Robben een soort parasiet of organisme in zich draagt die bij hem al jarenlang onverklaarbare blessures veroorzaakt en dat dit organisme zich nu gemuteerd heeft zodat hij aërogeen (via de lucht red.) anderen kan besmetten”.

De verwachting is dat met het terugsturen naar Duitsland het ‘Robben virus’ daar zijn werk kan doen en zich kan verspreiden in de Duitse competitie. Zo kan Robben, ondanks dat hij waarschijnlijk niet zelf kan spelen op het WK vanwege verwachte blessures, zich toch nuttig maken voor het Nederlandse voetbal. Er is bloed en DNA afgenomen in de hoop een vaccin te kunnen ontwikkelen voor de spelers van het Nederlands elftal.


Reacties

Reacties

Over Daan

Ik doe mee met Mites!

Geef een reactie