Home / Highlights / Naar luchtje presentatie Hiddink
presentatie_hiddink

Naar luchtje presentatie Hiddink

Er is nu al onenigheid binnen de technische staf van het Nederlands elftal. Het windje wat Ruud van Nistelrooij overduidelijk liet tijdens het officiële fotomoment schoot bij Danny Blind in het verkeerde neusgat waardoor hij kokend van woede na afloop gekalmeerd moest worden door Bert van Oostveen.

De directeur betaald voetbal moest ook Guus Hiddink tot bedaren brengen zodat de nieuw gepresenteerde bondscoach na afloop toch rustig uitleg kon geven over de ontstane situatie. “Dit had een feestelijk moment moeten zijn, maar eigenlijk is het uitgelopen op een fiasco. Met name het fotomoment was de druppel. Allereerst was het bankje veel te krap, dat zat voor geen meter, en als ze hadden verteld dat we op een bankje moesten gaan zitten had ik nooit zulke sokken aan mogen doen van Liesbeth (Pinas, zijn partner, red.). Als klap op de vuurpijl liet Ruud op het fotomoment een windje. Danny rook hem als eerste waardoor hij iets naar rechts kon wegbuigen, maar bij mij kwam hij net tijdens het maken van de foto binnen. Al met al een dag om snel te vergeten.” De kersverse bondscoach slentert vervolgens gedesillusioneerd naar de uitgang.

Of dit gevolgen heeft voor de samenwerking in de technische staf is nog de vraag. Ruud van Nistelrooij heeft al aangegeven dat hij nooit naar assistent trainers luistert, waarmee hij een duidelijk statement maakt richting Danny Blind dat hij niks van hem zal aannemen. Daarnaast gaan geruchten dat Blind doof is voor de inbreng van van Nistelrooij. Bert van Oostveen heeft in ieder geval contact opgenomen met Louis van Gaal met de vraag of hij bereid is indien nodig als mediator op te treden mocht het verder escaleren.


Reacties

Reacties

Over Daan

Ik doe mee met Mites!

Geef een reactie