Home / Aanmelden

Aanmelden

Leuk dat je mee wilt doen!

 

Dank je wel voor je interesse om als journalist mee te doen met Mites. Hieronder kan je jouw gegevens invoeren. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen wij de aanmelding beoordelen. Als alles akkoord is ontvang je van ons inloggegevens om nieuwsberichten te kunnen indienen.

We hebben algemene voorwaarden opgesteld over hoe we als Mites willen werken. Het is belangrijk dat je akkoord gaat met deze voorwaarden en je hier ook aan houdt. De meest belangrijke opmerkingen hieruit zijn de volgende:

– Wij willen niemand kwetsen. Iedereen moet kunnen lachen.
– Al het nieuws is fictief, wees zo creatief mogelijk.
– Mites is een professionele krant en wij willen goed opgebouwde nieuwsartikelen plaatsen. Meer informatie over een goed opgebouwd artikel is hier te vinden.
– Jij bent de schrijver en dat zullen wij bij elke publicatie vermelden. Wel wordt Mites eigenaar van het artikel en staat het ons vrij het artikel te bewerken en te publiceren op elke wijze die wij goed achten.

 

Wil jij een port folio opbouwen, ervaring opdoen in het schrijven van artikelen en heel Nederland laten genieten van jouw creativiteit? Vul dan onderstaand formulier in en doe mee!

[wppb-register]

Door op Registreren te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.