Home / Buitenland

Buitenland


Poetin luistert naar het volk!

Poetin

Poetin heeft in eigen land een referendum georganiseerd om de bevolking te laten stemmen of de Krim onderdeel van Rusland moet worden. Echter blijft de keuze niet alleen bij De Krim, de bevolking kan ook stemmen of Polen, Oekraïne en Roemenië ingelijfd moeten worden door de grootmacht. 

Vooruitlopend op de uitkomst van het referendum heeft Poetin alvast een bezettingsmacht naar de desbetreffende landen gestuurd. Rusland ontkent echter dat het Russische militairen zijn, bijna alle uiterlijke kenmerken die naar Rusland kunnen linken zijn verwijderd. ...

Lees verder »

Oproep: Zat u in de ontplofte onderzeeër?

onderzeeer gezonken

Was u aanwezig op de zaterdag ontplofte en gezonken onderzeeër In Vladivostok, Rusland?

Als redactie zijn wij op zoek naar verhalen over wat er precies heeft plaatsgevonden op de Mikto, de ontplofte en gezonken onderzeeër in het Oosten van Rusland. Bevond u zich ten tijde van het ongeluk op dit vaartuig? Neemt u dan alstublieft contact op met onze redactie op redactie@mites.nl. Wij willen graag uw versie van de gebeurtenissen horen en mogelijk plaatsen in onze krant.


Lees verder »

Turkije is bevolking beu

Turkije
...

Lees verder »

Berlusconi doet aangifte van schenden onschendbaarheid

Berlusconi

Berlusconi heeft zondag 20 oktober aangifte gedaan van schending van zijn onschendbaarheid. In een verklaring laat hij weten dat hij zich geschonden voelt in zijn schending.

Mensen mogen best een mening over mij hebben maar trekt een lijn bij schending. Berlusconi die jaren heeft gevochten heeft voor zijn onschendbaarheid zegt zijn schending aan te vechten al moet hij daarmee doorgaan tot het hoogste rechterlijke orgaan.


Lees verder »

Kritiek reisbureaus op reisadvies

Egyptereisadvies

De reisbureaus zijn niet gelukkig met het reisadvies dat de regering heeft afgegeven, ze vinden het erg onduidelijk. Het advies van de regering luid: Reizen naar naar Egypte worden afgeraden indien de noodzaak om niet te gaan groter is dan het gevaar om wel te gaan. Ook moet er gekeken worden naar de balans tussen het niet gaan en het wel gaan. Als wel gaan boven de 50 punten in het 100 punten gradatie meetsysteem valt kan er besloten worden om wel al dan niet te gaan.

De regering snap niets van de kritiek dat het allemaal  onduidelijk is…


Lees verder »